Mansete terapeutice cu turmalina

Produs nou

Mansete terapeutice cu turmalina ajuta la tratarea durerilor osoase, reumatice si cele articulare.

Mai multe detalii

33,72 lei cu TVA

Mai multe informatii

Mansete terapeutice cu turmalina - aceste genunchiere folosesc capacitatile turmalinei, avand ca efect termoterapia, magnetoterapia si electroterapia.

Efectele benefice ale acestor centuri apar prin combinarea termoterapiei (razele infrarosii cu lungime mare de unda ce patrund in straturile profunde ale pielii) cu magnetoterapia si electroterapia (generarea de ioni negativi) si constau in principal in stimularea microcirculatiei sangvine si a metabolismului pana la nivel celular, atat in zona in care este aplicata centura cat si per ansamblu, in intregul organism, dupa o perioada de folosire zilnica a centurilor.

Principalele efecte benefice:
Stimularea circulatiei limfatice, stimularea respiratiei celulare si cresterea nivelului de oxigen din tesuturi. Radiatiile infrarosii cu lungime mare de unda incalzesc zona pe care este aplicata centura, determina vasodilatatie periferica si ajuta la tratamentul insuficientei venoase, la elasticizarea peretilor vaselor de sange si la diminuarea depunerilor de grasime de pe peretii vasculari, la scaderea nivelului de colesterol de pe peretii vaselor de sange.

Mod de utilizare:
-Pentru un efect intens si rapid, inainte de aplicare, suprafata cu turmalina a genunchierei se umezeste usor cu putina apa.
-Dupa aproximativ 10-15 minute, se inregistreaza o usoara incalzire pe zona aplicata, insotita sau nu de senzatia de usturime.
-Aceste senzații pot persista pana la 3-4 ore și pot reveni pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită.
-Timpul recomandat de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi, in functie de gradul de sensibilitate.
-Aceasta se pot aplica și fără umezire prealabilă și pot fi purtate până la maxim 5 ore într-o zi (sau in functie de limita tolerabilitatii fizice).

NU se vor utiliza genunchierele cu turmalina in urmatoarele situatii:

· febra;
· hemoragii sau predispozitie la hemoragii;
· piele lezata, rani deschise sau afectiuni dermatologice grave;
· hipertiroidie;
· femei insarcinate sau in perioada de alaptare;
· afectiuni cardiace;
· in timpul somnului;

Recomandari: la inceputul tratamentului, este suficient sa aplicati centurile pentru 10 minute de 2 ori pe zi.
Din a doua saptamana de tratament, in functie de sensibilitatea dvs., puteti mari intervalul pana la 10-15 minute de 2 ori pe zi.
Tratamentul complet dureaza cca 3 luni, se intrerupe timp de 1 luna si poate fi reluat ulterior;

Mod de intretinere: Centurile se spala de preferinta manual cu apa curata (fara detergenti, sapun sau inalbitori), la temperaturi sub 40 de grade Celsius.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Mansete terapeutice cu turmalina

Mansete terapeutice cu turmalina

Mansete terapeutice cu turmalina ajuta la tratarea durerilor osoase, reumatice si cele articulare.

Path: > > Mansete terapeutice cu turmalina